O fetiță de DOI ani, găsită într-o PĂDURE după o noapte întreagă de căutări. Mama și bunicii erau BEȚI

O copilă de doar doi ani a fost găsită de polițăști după o noapte întreagă de căutări. Despre dispariția fetiței, polițiștii din Călărași au fost anunțați în noaptea de 13 mai, în jurul orei 00:30.

Deplasându-se la domiciliul părinților, polițiștii au stabilit că mama copilului a lăsat fetița împreună cu frățiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la lucru în câmp. Întrebată de oamenii legii, mama copiilor a spus că s-a întors acasă spre seară, unde a consumat alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că unul din copii lipsește. Buneii, de asemenea au fost depistați de polițiști în stare de ebrietate.

Acțiunile de căutare au durat toată noaptea, angajații poliției mobilizându-se de comun cu localnicii și autoritățile publice locale.

Abia dimineață, în jurul orei 08.00 fetița a fost găsită, într-o fâșie forestieră la o distanță de peste un kilometru de la casă părintească. Copila, careva traume vizibile nu avea, dar totuși a fost transportată urgent la Spitalul raional din Călărași, pentru îngrijiri medicale. Autoritatea tutelară locală împreună cu angajații Inspectoratului național de securitate publică vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecția copilului.

La moment oamenii legii investighează cazul.

 


Preluat de la: Publika.md