O femeie s-a infectat cu COVID-19, în izolare. Cum a fost posibil

Femeia, Rachel Brummert, nu a vrut să își asume nici un risc, mai ales că suferă de o boală autoimună și se știa vulnerabilă la COVID-19. Așa că s-a autoizolat. Ba chiar a păstrat distanța față de soțul ei, pe care l-a lăsat singur, într-o altă cameră a casei lor.

Toate eforturile ei s-au dovedit în zadar. Rachel Brummert a fost depistată cu noul coronavirus, joi, după ce a început să prezinte simptome ale infectării cu COVID-19.

Rachel Brummert, din Carolina de Nord, crede că a luat coronavirus de la niște plase de cumpărături ce i-au fost lăsate la ușă de o femeie, în timp ce ea se autoizola.

Femeia a recunoscut că a făcut o greșeală – nu s-a gândit să poarte mănuși atunci când a luat plasele de cumpărături în casă.

„Chiar am crezut că făceam totul bine. Aproape că n-am avut nici un contact cu nimeni. Nici n-am atins-o pe femeia care a adus alimentele la ușa mea.

Sunt îngrozită. Nu m-am simțit mai rău sau mai speriată în viața mea! Sper să mă pot întoarce acasă și să nu am nevoie de un ventilator. Asta nu e gripă. E cu totul alt monstru!”, a spus Rachel Brummert.

Femeia a prezentat simptome ca: febră, tuse, pierderea mirosului, oboseală, dureri de cap și insuficiență respiratorie.

În afară de contactul cu acele plase de cumpărături, femeia a mai avut un contact scurt cu un farmacist, în urmă cu trei săptămâni, când a ieșit ultima dată din casă, scrie a1.ro


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie