Numărul bălțenilor atacați de cîini, crește

Această femeie se plînge că a fost atacată de patrupezii vagabonzi în plină zi. Ea spune că deja nu mai știe ce să-și mai cumpere pentru apărare.

„În fiecare zi, dimineața sau seara, cînd merg la muncă și nu doar eu, ei atacă și latră, astăzi a fost vesel cînd un cîine și-a înfipt colții în piciorul meu, bine că la mine e ciubotă, dar dacă nu era ciubotă. Ce mai trebuie de cumpărat ca să-i sperii pe ei, eu am două dispozitive cu ultrasunet, eu merg cu pachete, eu nu mai știu cu ce să merg ca să mă apăr pe mine.”

Oamenii spun că maidanezii mereu se adună în haite și sînt foarte agresivi.

„Acum uitați-vă ce se petrece, groaznic, groaznic. Una a lătrat și toate s-au strîns pe unde vreți, nu știu cum să numesc, fermă, cîrduri întregi se strîng. Aceasta este o problemă, pentru că dacă copilul începe să alerge, ea încă mai agresivă devine”:

„Ei sînt mulți, poate trebuie un loc special pentru aceasta, cred că nu sînt finanțe și de aceasta nu se face acest lucru. Într-o zi chiar a fost unul și s-a repezit, m-am uitat la el, nu i-am făcut nimic și s-a dus, ce săi fac.”

„Nu toți, da sînt agresivi, da sigur. Da sigur că este grijă. – Pentru un copil care merge și în spate poate îi merg vreo cinci cîini? – Da, da sigur, avem a retrăi, dar ce să facem, așa e.“

„Dacă știu unde cîinii atacă, iau cîteva felii de pîine și arunc, oamenii sînt vinovați nu animalele”.

Autoritățile locale încă nu au identificat o metodă care ar putea soluționa problema maidanezilor din oraș.

Ați depistat o greșeală Evidențiați cuvîntul și apăsațiCTRL+ENTER


Preluat de la: Noi.md