„Nu e un împrumut, e un furt. Ziua în amiaza mare” / Ambasadorul Neguță ar fi semnat ilegal acordul de împrumut din Rusia

 

Partidul Democrat are comportamentul elevului care nu și-a făcut temele și stă chitic în bancă rugându-se să nu-l observe profesorul. Tac molcum, cu mutră serioasă.

Domnule Filip, chiar nu aveți nimic ce spune despre situația din țară?

Despre împrumutul rusesc, care e pe de-a dreptul abuziv. Neguță nu a negociat. Neguță a scris dictare la Moscova.

Și despre discursul pe de-a dreptul anti-european debitat de partenerii de coaliție, nu aveți nimic ce spune? Despre propaganda eurofobă? Despre insultele aduse direct prietenilor noștri? Dodon, Chicu, acompaniați de deputați socialiști, nu se mai controlează, insultând UE zi de zi. Au răbdat mult, ce mai.

Discursul lor anti-UE seamănă cu comportamentul unui alcoolic care s-a codat, s-a abținut pentru o perioadă, dar a revenit la consum și nu se mai poate opri.

Domnule Filip, sunteți în coaliție, pretindeți că sunteți un partid democrat reformat, curățat. Haideți, să vă vedem în acțiune. protejați interesele acestei țări.

Apropos, mai sunteți partid pro-european, sau putem să-l felicităm pe domnul Putin cu o nouă achiziție? Răspunsul o să-l dați votând sau respingând un împrumut înrobitor.

Dumitru Alaiba / facebook.com
 


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie