Norocul viu! O comodă veche aruncată la groapa de gunoi ascunde comori neprețuite

Ea a împărtășit mai multe detalii despre poveste pe pagina sa TikTok.

Potrivit Noneyei, cineva lăsase dulapul vechi pe marginea drumului pentru ca alți locuitori să îl poată lua. Cînd femeia a dus acasă obiectul găsit, și-a dat seama că unul dintre sertare nu se închidea, dar nu și-a dat seama de ce. Aprinzînd o lanternă pe partea din spate a sertarului, a văzut ceva care semăna cu o cutie de verighete.

„Așa am deschis cutia Pandorei”, a spus autoarea videoclipului TikTok în filmare și a deschis cutia de catifea cu bijuterii pentru a le arăta vizitatorilor ce se afla în interior. În interiorul cutiei se aflau trei inele: unul de aur cu un grup imens de diamante deasupra, unul cu o piatră în mijloc și cel mai mic cu un diamant mare și o mulțime de diamante mici. Nonya a spus că va duce bijuteriile la un expert pentru a afla din ce sînt făcute și cît valorează. Potrivit bloggerului, dulapul se afla la o ” adunătură de vechituri din oraș”, unde oricine își putea lăsa lucrurile nedorite în mijlocul străzii.

Majoritatea comentatorilor de sub videoclip au îndemnat-o pe Nonya să returneze inelele proprietarului de drept, la care ea a răspuns: „Au cumpărat comodă de la un magazin de vechituri și nu au folosit-o niciodată”. Într-un alt videoclip, bloggerița a spus că va încerca să dea de urma familiei, dar șansele ca ea să îi găsească sînt mici.

„Nu trebuie să cauți proprietarul. Aceste bijuterii sînt ale tale acum!” – a scris un utilizator.


Preluat de la: Noi.md