Nepotul unui cunoscut traficant de droguri a găsit 18 milioane de dolari în peretele unei case

Un nepot al cunoscutului traficant de droguri Pablo Escobar susține că a descoperit 18 milioane de dolari într-un apartament din orașul Medellin, care i-a aparținut așa-zisului rege al drogurilor. Banii ar fi fost ascunși într-o pungă din plastic în peretele locuinței.

Potrivit lui Nicolas Escobar, care locuia în apartamentul cu pricina de cinci ani, bancnotele sunt deteriorate și nu mai pot fi utilizate. Tânărul mai spune că unchiul său ar mai fi ascuns și alți bani pentru a evita astfel să îi fie confiscați de autorități.

Anterior, nepotul temutului traficant de droguri ar mai fi găsit în ascunzătorile lui Escobar și un stilou din aur, o mașină de scris, telefoane prin satelit și o rolă de film nedevelopată. Pablo Escobar a fost unul dintre cei mai de temuţi lideri ai mafiei drogurilor, fiind asociat cu uciderea a cel puțin patru mii de oameni.  

Supranumit „Regele Cocainei”, acesta a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere estimată la 30 de miliarde de dolari și aproximativ 100 de miliarde de dolari, dacă sunt incluși și banii ascunși prin diverse locații din Columbia. Escobar a murit în 1993, în urma unui schimb de focuri.


Preluat de la: Publika.md