Nemerenco, către demnitarii care au inaugurat o toaletă în plină pandemie: "Țucumberii" ăștia îs talentați rău la prostie

„Țucumberii” ăștia îs talentați rău la prostie…”. Așa a comentat fostul ministru al Sănătății, Ala Nemerenco, acțiunile unor demnitari care se înghesuie la tăiat panglici într-o instituție școlară în plină pandemie și nu respectă măsurile anti COVID-19.

„Suntem blocați în pandemie și înecați în COVID. Oamenii mor și numărătoarea a trecut de mie. Economia e la pământ. Izolați de toată lumea. În topul rușinii. Parlamentul mai mult lipsă decât în lucru. Și în acest timp deputații socialiști ocupați cu tăiatul panglicilor roșii prin WC. (Președintele probabil va veni cu suita sa la sfințire). Meleagul nostru mai jos decât atât nu a fost adus de nimeni în toată istoria sa. “Țucumberii” ăștia îs talentați rău la prostie…”, a precizat Ala Nemerenco, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nici președintele raionului, nici deputatul socialist nu au comentat declarațiile Alei Nemerenco.

Amintim că președintele raionului Râșcani, Vasile Secrieru, deputatul socialist Vladimir Mizdrenco și primarul satului Hiliuți, Sandu Alexandru s-au înghesuit în ușa toaletei de la gimnaziului din localitate pentru a inaugura grupul sanitar. Chiar dacă se află într-o instituție școlară, aceștia au ignorat recomandările autorităților privind măsurile anti COVID-19, nu au respectat distanța socială și nu au purtat mască. 


Preluat de la: Publika.md