Natalia Gordienco şi Mircea Marco au împărţit la Loteria Națională premii în valoare de aproape un milion 400 de mii de lei

Primul joc TV al noului sezon, ”Loteria Naţională” le-a schimbat destinele a 10 moldoveni care au ajuns în platoul emisiunii. În ediţia de luni seara de la Prime a „Loteriei Naţionale”, Natalia Gordienco şi Mircea Marco au împărţit premii în sumă greu de imaginat: aproape un milion 400 de mii de lei.

Unul dintre norocoşi a devenit proprietarul unei maşini.

Una dintre bătăliile de lun seara de la Prime TV s-a dat pentru un automobil. Norocosul care a primit cheile s-a dovedit a fi Vitalie Eftodii din satul Bădiceni, raionul Soroca.

”Seifurile de aur” din cadrul jocului TV în valoare de 205 mii lei au fost împărţite la doi preferaţi ai destinului. Câştigătoarea acestui joc a fost Irina Zagorodniuc din satul Bușeuca, raionul Rezina, care și-a completat contul cu 165 000 de lei, iar oponentul său, Fiodor Burlac, din Chircăiești, raionul Căușeni, a câștigat în câteva minute 40 000 de lei.

Viorel Staci din satul Parcova, raionul Edineț, a devenit finalist al jocului ”Megajackpot”. El a completat bugetul familiei cu 75 000 de lei.

Ceilalți participanți ai etapei preliminare a jocului ”Megajackpot” au primit premii garantate, dar şi câte un bilet nou ”Câștig pe toată viața”, dotat cu premii de până la două milioane de lei.

Pentru a ajunge în platoul Loteriei Naţionale şi pentru a câştiga bani reali, telespectatorii trebuie să-și înregistreze biletele pe site-ul 7777.md.

Săptămânal, vor fi selectaţi câte 10 participanţi pentru noile emisiuni.

Tradiţional, selecția participanților va avea loc prin intermediul unui generator de numere aleatorii. Următorul participant al show-ului de unde nimeni nu pleacă fără câștiguri puteți deveni chiar dumneavoastră.

 

 


Preluat de la: Publika.md