Motivul pentru care o femeie nu pleacă niciodată la drum fără brățara sa

Ideea brățării i-a venit în urma unei experiențe nefericite din 2009, cînd, în drum spre o insulă din arhipelagul Galápagos, după o săptămînă intensă de explorări în Amazon, Pamela a început să se simtă slăbită. Ajunsă la destinație, a leșinat brusc, ultima ei amintire fiind momentul cînd părăsea barca. S-a trezit îngrijită de familia unui taximetrist local, care i-a oferit adăpost și îngrijiri timp de cinci zile, fără a avea la dispoziție niciun indiciu despre istoricul ei medical.

Această întîmplare a determinat-o să caute o soluție pentru a-și comunica starea de sănătate în caz de urgență. A ales o brățară din cupru, personalizată cu numele său și un simbol medical pe exterior, în timp ce pe interior sînt inscripționate detalii medicale și un număr de telefon pentru urgențe. Nu doar că brățara a devenit un accesoriu favorit, dar îi oferă și pacea mintală necesară cînd călătorește singură.

Pe lîngă această măsură de precauție, Pamela își împărtășește aventurile și lecțiile învățate în cadrul emisiunii sale, „Me, Myself & the World”, inspirînd și educînd alți călători prin experiențele sale diverse.


Preluat de la: Noi.md