Momente grele pentru internaționalul moldovean Cătălin Carp. Unul dintre colegii săi a fost infectat cu noul coronavirus

Perioadă infernală pentru internaționalul moldovean Cătălin Carp! Mijlocașul clubului FC Ufa se pregătește de meciuri din campionatul de fotbal al Rusiei în condiții speciale. Asta pentru că un coechipier de-al lui a fost diagnosticat cu COVID-19. 

„Dăm testele din 3 din 3 zile. Pe acest fotbalist l-au izolat. Stă în carantină. Restul jucătorilor sunt apți de joc. El a stat aici, s-a antrenat cu noi, nu avea simptome. Toți erau sănătoși”, a spus fotbalistul, Cătălin Carp.

Jucătorul în vârstă 26 de ani a mărturisit că se simte bine și nu a intrat în contact cu fotbalistul infectat.

„El este un tip mai retras, așa că echipa nu a fost în contact cu el. Cu el nu prea stau la masă, doar la antrenament și atât”, a menţionat fotbalistul, Cătălin Carp.

Weekend-ul trecut FC Ufa a disputat primul meci după o pauză de mai mult de trei luni. Echipa lui Carp a învins acasă cu 2-1 pe FC Tambov.
 Componentul reprezentativei țării noastre a fost titular, dar a fost înlocuit în minutul 86. 

„Vitezele poate nu sunt acele, care au fost înainte de carantină, dar toți sunt dornici: și noi, și alte echipe. Se vede asta pe teren. Se dăruiesc toate echipele”, a afirmat fotbalistul, Cătălin Carp.

Sâmbătă, 27 iunie, FC Ufa va întâlni la Moscova pe Spartak.

„Noi am câștigat acasă, așa că ei vor dori să-și ia revanșa. Ne pregătim de acest meci. Va fi o luptă”, a spus fotbalistul, Cătălin Carp.

Cătălin Carp a jucat 22 de partide și a înscris un gol în toate competițiile din actualul sezon pentru gruparea din Rusia.


Preluat de la: Publika.md