Momente de coșmar pentru un bărbat de 37 de ani din Corabia. A fost bătut și sechestrat în subsolul unui bloc

Momente de coșmar pentru un bărbat de 37 de ani din Corabia, acesta a fost bătut cu bestialitate de un individ și închis în subsolul unui bloc, de unde nu mai putea ieși. Cea care a alertat poliția a fost mama bărbatului, relatează Gazeta de Sud.

Polițiștii din Olt au fost sesizați în această dimineață de către o femeie din Corabia cu privire la faptul că, fiul său în vârstă de 37 de ani, a fost agresat de către un individ și se află închis în subsolul unui bloc.

Politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, au contactat telefonic persoana, care nu a putut oferi detalii cu privire la locul în care se află sechestrat, precizând doar ca a fost agresat în cursul serii trecute de o persoană, a fost aruncat în subsolul unui bloc și că privește pe o fereastră mică, zărind o parcare auto.

Bărbatul a fost salvat în jurul prânzului și dus la spital pentru investigații. A fost prins și agresorul care refuză să le spună polițiștilor motivul pentru care l-a bătut și răpit pe bărbatul de 37 de ani, scrie libertatea.ro.


Preluat de la: Publika.md