MOLDOVENII AU ALES PUBLIKA TV: A doua zi după alegeri 60 000 oameni pe minut urmăreau PUBLIKA

Moldovenii s-au trezit cu Publika TV a doua zi după alegeri. Luni dimineaţă, postul nostru de televiziune a fost cel mai urmărit din Moldova.

Între ora 07:00 şi 09:00, aproape 60 de mii de telespectatori pe minut erau cu ochii pe Publika TV, pentru a vedea rezultatele alegerilor prezidenţiale. Cifrele mari de audienţă s-au menţinut pe parcursul întregii zile, atât în rândul telespectatorilor din Chişinău, precum şi din celelalte oraşe mari.

În Capitală, de exemplu, am înregistrat audienţe mari în cele mai importante intervale orare, fiind primii şi între ora 13:00 şi 16:00.

Tot luni am înregistrat şi un record. În mediul urban, Publika TV a înregistrat cele mai mari audienţe de la începutul acestui an. În medie, pe parcursul întregii zile aproape 14 mii de telespectatori pe minut erau cu ochii pe ştirile de la Publika.

În total, duminică şi luni, singura televiziune de ştiri din ţară a fost urmărită de 1 milion 200 de mii de oameni. Măsurările de audienţă sunt realizate de compania ”AGB Nielsen”.


Preluat de la: Publika.md