Ministrul Apărării Pînzari a oferit medalia „Consolidarea frăţiei de arme” Ambasadorilor din România, America și Marea Britanie

Ambasadorii din 3 state NATO au fost premiați de Ministrul Apărării din R. Moldova, Alexandru Pînzar. 

Ambasadorul României, Daniel Ioniță, ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan și ambasadorul britanic, Steven Fisher din R. Moldova au fost decorați cu medalia „Consolidarea frăţiei de arme”. Distincțiile au fost oferite în cadrul unor ceremonii desfășurate cu această ocazie la sediul instituției de apărare.

Marea Britanie, SUA și România au fost mereu alături de noi

„Marea Britanie, SUA și România au fost mereu alături de noi, oferindu-ne asistență în multiple domenii, inclusiv expertiză, logistică sau instruiri pentru militarii noștri. Iar acum, în această perioadă deloc ușoară pentru noi toți, sprijinul partenerilor noștri strategici este mai mult decât important și util. În numele meu personal și al întregului efectiv al instituției, îmi exprim recunoștința pentru donațiile semnificative oferite în lupta cu noul coronavirus, dar și pentru receptivitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă la apelul nostru de ajutor”, a spus Alexandru Pînzari, ministrul Apărării.


Preluat de la: Timpul.md