Ministerul Apărării din Armenia anunțat oficial retragerea armatei

„În unele zone ale frontului, în scopuri tactice, Armata Apărării și-a retras trupele pentru a evita pierderile inutile”, a declarat secretarul de presă al așa-numitului președinte „NKR”, Vahram Poghosyan. Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării din Armenia.

Cu toate acestea, inamicul nu a indicat adevăratul motiv al retragerii – înfrângerea rușinoasă și fuga panică a unităților armene de pe câmpul de luptă – ci, pentru a provoca daune mari armatei azere în viitor, informează publicația din Azerbaidjan haqqin.az 

Și cum, în acest caz, să explicăm informațiile victorioase ale duetului secretarilor de presă Artsrun Hovhannisyan și Shushan Stepanyan, care au anunțat lovituri zdrobitoare asupra armatei azere în ultimele zile? În același timp, duoul a susținut dezinformarea diseminată pentru societatea armeană cu videoclipuri false.

Potrivit lui V. Poghosyan, „armata armeană a suferit mari pierderi în luptele cu armata azeră”, iar acum trebuie să-și revină. După cum a adăugat Poghosyan, „pentru a evita pierderile inutile”.


Preluat de la: Timpul.md