Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceaţă. Ce temperaturi vor indica termometrele

Astăzi, în nordul ţării cerul va fi variabil, iar în raioanele din centru şi sud se aşteaptă vreme ceţoasă. În acest sens, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceaţă, iar vizibilitatea va fi redusă până la 200 de metri. La Briceni şi Soroca sunt prognozate 13 grade, la Bălţi 14, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se aşteaptă 16 grade, iar la Leova 17. La Cahul și Comrat maxima va ajunge la 18 grade Celsius.

Astăzi, în Capitală, va fi ceaţă şi 16 grade. În următoarea perioadă se aşteaptă ploi şi între 11 şi 14 grade ziua. Noaptea sunt anunţate între 4 şi 11 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Paris se aşteaptă 15 grade, iar la Londra cu unul mai puţin. La Madrid sunt prognozate 18 grade, iar la Roma 20. La Berlin va ploua şi vor fi 11 grade. La Viena se aşteaptă 14 grade, iar la Varşovia cu unul mai puţin. 11 grade sunt prognozate la Praga. La Budapesta se aşteaptă 15 grade, iar 18 vor fi la Belgrad.

La Moscova cerul va fi senin şi maxima nu va depăşi 10 grade, iar la Kiev vor fi 12. La Bucureşti se va încălzi până la 19 grade, iar la Atena, până la 21. La Ankara se aşteaptă 20 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md