METEO 6 septembrie: Ce surprize ne oferă vremea

Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se aşteaptă 27 de grade, la Bălţi cu unul mai mult. 29 de grade vor arăta termometrele la Orhei. La Tiraspol sunt anunţate 30 de grade, iar la Leova 31. La Comrat şi Cahul maxima va fi de 32 de grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil, fără precipitaţii. Ziua se vor înregistra 30 de grade. În următoarele zile se va încălzi până la 31 de grade ziua. Noaptea termometrele vor arăta între 12 şi 17 de grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 33 de grade, iar la Paris 21. La Londra vor fi 20 de grade, iar la Berlin 19. La Roma se va încălzi până la 30 de grade. La Viena va ploua şi se vor înregistra 21 de grade. Cu un grad mai puţin se aşteaptă la Praga şi Varşovia. La Budapesta maxima va fi de 29 de grade, iar la Belgrad 31 de grade. La București va fi soare şi vor fi 28 de grade. La Atena sunt prognozate 33. La Kiev se aşteaptă până la 27 de grade, iar la Moscova 25. În Capitala Turciei, va fi soare, iar mercurul în termometre va urca până la 27 de grade.


Preluat de la: Publika.md