METEO 5 ianuarie. Dimineaţă cu ceaţă densă şi temperaturi de până la opt grade

Meteorologii au emis cod galben de ceață valabil pe întreg teritoriul țării până la ora 12:00. Vizibilitatea va fi redusă până la 200 de metri. În context, șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență, iar pietonii – să traverseze strada doar în locuri autorizate. 

Marţi, în ţară se aşteaptă ploi. La Briceni şi Soroca se anunţă trei grade, iar la Bălţi şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol şi Leova termometrele vor indica şase grade, iar la Comrat şapte. La Cahul se vor înregistra opt grade Celsius.

În Capitală, va ploua şi vor fi cinci grade. În următoarele zile, mercurul în termometre va ajunge până la nouă grade Celsius ziua. Noaptea sunt anunţate între minus două grade și până la plus patru grade.

În cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat, iar în unele regiuni va ninge. La Paris şi Berlin se aşteaptă un grad, iar la Londra patru. La Madrid termometrele vor indica cinci grade, iar la Roma opt. La Praga va fi un grad, iar la Viena patru. Cinci grade vor fi la Varşovia şi Budapesta. La Belgrad se aşteaptă şapte grade. La Moscova termometrele vor indica minus unu, iar la Kiev plus unu. La Bucureşti vor fi opt grade, iar la Ankara nouă. În capitala Greciei meteorologii anunţă 16 grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md