Meteo 28 august: Cer variabil și vreme frumoasă în toată țara

Astăzi, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se aşteaptă 26 de grade Celsius. La Bălți sunt prognozate 27 de grade. Cu un grad mai mult va fi la Orhei. 30 de grade se vor înregistra la la Tiraspol şi Leova. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 31 de grade Celsius.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil şi se vor înregistra 29 de grade. În următoarele zile se va încălzi până la 34 de grade ziua. Noaptea termometrele vor arăta între 16 şi 19 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt prognozate ploi. La Madrid vor fi 33 de grade Celsius, iar la Paris 22. La Londra vor fi 18 grade, iar la Berlin sunt anunţate 24 de grade. La Roma se va încălzi până la 32 de grade. 29 de grade sunt prognozate la Viena şi Budapesta.

La Praga maxima va fi de 25 de grade Celsius. Cu trei grade mai puţin va fi la Varşovia. 32 de grade se vor înregistra la Belgrad. La Bucureşti sunt anunţate 31 de grade. La Atena maxima va fi de 35 de grade, iar la Ankara 33 de garde Celsius. 20 de grade vor arăta termometrele la Kiev, iar la Moscova 21.


Preluat de la: Publika.md