METEO 19 octombrie: Cum va fi vremea în țară și câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca sunt prognozate 12 grade, la Bălţi 13, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se aşteaptă 15 de grade, iar la Leova 16. La Cahul şi Comrat maxima va fi de 17 de grade Celsius. În următoarele zile se aşteaptă îngheţuri de până la minus trei grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil și sunt prognozate 14 grade. În următoarea perioadă se va răci simţitor, iar termometrele vor arăta între 16 şi 21 de grade ziua. Noaptea sunt anunţate între trei şi 10 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Londra şi Paris se aşteaptă 14 grade, iar la Berlin 11. La Madrid termometrele vor indica 24 de grade, iar la Roma 21.

La Viena se așteaptă 12 grade, iar la Budapesta și Belgrad vor fi 14 grade Celsius. La Varșovia sunt prognozate ploi şi 9 grade, iar la Praga va fi cu un grad mai mult și cer variabil. La Moscova maxima nu va depăşi 6 grade.

La Kiev va ploua și vor fi 10 grade. La Bucureşti se aşteaptă 15 grade, iar la Atena 23. Cu trei grade mai puțin va fi la Ankara.


Preluat de la: Publika.md