Meteo 19 februarie: Cum va fi vremea şi câte grade vor indica termometrele

Astăzi, meteorologii prognozează cer variabil şi temperaturi negative în toată ţara. La Briceni şi Soroca vor fi minus şapte grade, iar la Bălţi şi Tiraspol cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate minus cinci grade, la Leova minus trei, iar la Comrat şi Cahul, minus două grade.

În Capitală, ziua vor fi minus patru grade. În următoarea perioadă, vremea se va încălzi. Noaptea se aşteaptă de la minus nouă până la cinci grade, iar ziua, de la minus două până la 12 grade Celsius.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei se anunţă temperaturi pozitive, iar în unele ţări va ploua. La Madrid va fi cer senin şi 17 grade, iar la Roma cu unul mai puţin. La Berlin vor fi opt grade, la Londra 11, iar la Paris cu două mai mult.

La Praga şi Viena se aşteaptă 8 grade, la Varşovia trei, la Budapesta şase, iar la Belgrad 11 grade. În capitala României maxima nu va depăşi un grad. La Ankara sunt prognozate zero grade şi ninsori. Gerurile se menţin la Kiev şi Moscova, unde vor fi minus zece şi, respectiv, minus 13 grade. La Atena se aşteaptă 15 grade şi cer senin.


Preluat de la: Publika.md