Meteo 18 septembrie 2020: Cum va fi vremea și câte grade vor indica termometrele

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de răcire bruscă a vremii. Atenţionarea va intra în vigoare astăzi şi va fi valabilă până sâmbătă. Temperatura aerului va oscila între 15 şi 20 de grade ziua.

Dimineaţa, în raioanele de nord se aşteaptă îngheţuri şi până la minus două. Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se aşteaptă 15 de grade, la Bălţi vor fi 16, iar la Orhei 17. La Tiraspol sunt prognozate 18 grade Celsius, iar la Leova – cu unul mai mult. La Comrat şi Cahul sunt anunţate 20 de grade.

Astăzi în Capitală cerul va fi variabil, iar maxima nu va depăşi 18 grade. În următoarele zile, termometrele vor arăta până la 28 de grade ziua. Noaptea sunt anunţate între 5 şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 22 de grade, la Paris 28, iar la Roma se va încălzi până la 33. La Berlin sunt prognozate 21 de grade, iar la Londra cu unul mai puţin. La Viena vor fi 20 de grade, iar la Praga 19. La Budapesta se aşteaptă 23 de grade, iar la Belgrad cu unul mai mult.

La Varşovia termometrele vor arăta 18 grade. În capitala României sunt anunţate 24 de grade, iar la Atena – 27. La Kiev cerul va fi variabil şi se aşteaptă 15 grade, iar la Moscova cu unul mai puţin. La Ankara maxima va ajunge la 32 de grade, iar cerul va fi senin.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie