Meteo 18 octombrie 2020: Cum va fi vremea și ce temperaturi ne așteaptă

Astăzi în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 12 grade, la Bălţi 13, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se aşteaptă 15 de grade, iar la Leova 16. La Cahul şi Comrat maxima va fi de 17 de grade Celsius. În următoarele zile se aşteaptă îngheţuri de până la minus trei grade. În Capitală cerul va fi variabil. Ziua vor fi 15 grade, iar noaptea 7.

În următoarea perioadă se va răci simţitor, iar termometrele vor arăta între 13 şi 20 de grade ziua. Noaptea sunt anunţate între trei şi 10 grade Celsius.

În cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Londra şi Paris se aşteaptă 13 grade, iar la Berlin 10. La Madrid termometrele vor indica 21 de grade, iar la Roma cu unul mai puţin. La Viena și Budapesta sunt prognozate 12 grade, iar la Praga şi Varşovia vor fi 9. La Belgrad se aşteaptă 14 grade Celsius și sunt posibile ploi La Moscova va cădea lapoviță, iar maxima nu va depăşi 9 grade. La Kiev cerul va fi înnorat și 10 grade Celsius. La Bucureşti se aşteaptă 16 grade, iar la Atena 25. Cu un grad mai mult va fi la Ankara.


Preluat de la: Publika.md