METEO 12 octombrie: Începem săptămâna cu vreme frumoasă. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor 20 de grade, iar la Bălţi 21. Cu un grad mai mult se aşteaptă la Orhei. La Tiraspol maxima va fi de 23 de grade. 24 de grade vor fi la Leova, iar la Comrat şi Cahul 25. În Capitală, ziua vor fi 23 de grade.

În următoarele zile se va încălzi uşor, iar termometrele vor arăta până la 24 de grade. Noaptea sunt anunţate între nouă şi 15 grade.

În cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid vor fi 19 grade, iar la Paris 15. Cu două grade mai puţin va fi la Londra. 12 grade vor arăta termometrele la Berlin. La Roma sunt anunţate ploi cu descărcări electrice, iar maxima va fi de 18 de grade. La Viena se aşteaptă nouă grade Celsius. 12 grade se aşteaptă la Praga şi la Budapesta.

Zece grade se vor înregistra la Varşovia. La Belgrad maxima va fi de 18 grade. La Bucureşti cerul va fi variabil şi se va încălzi până la 25 de grade. 27 de grade vor arăta termometrele la Atena. La Kiev vor fi 19 grade, iar la Moscova 14. În Capitala Turciei maxima va fi de 26 de grade.


Preluat de la: Publika.md