METEO 12 mai: Cum va fi vremea și ce temperaturi vor indica termometrele

Astăzi, în ţară cerul va fi variabil şi sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca vor fi 21 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. 23 grade sunt prognozate la Orhei. La Tiraspol, Leova şi Comrat nu vor fi mai mult de 25 de grade, iar la Cahul termometrele vor arăta 26 de grade.

Astăzi, în Capitală cerul va fi variabil şi sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Ziua se aşteaptă până la 25 de grade, iar noaptea se anunță 14. În următoarele zile se prevăd ploi. Ziua termometrele vor arăta până la 24 de grade, iar noaptea se așteaptă între patru şi 12 grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se vor înregistra 17 grade, iar la Paris şi Londra 15. 12 grade vor fi la Berlin. La Roma se va încălzi până la 25 de grade. La Viena termometrele vor arăta 15 de grade.

La Budapesta şi Belgrad sunt prognozate 16 de grade. La Varşovia vor fi 12 grade, iar la Praga cu două grade mai mult. La București vor fi 28 de grade, iar la Atena se va încălzi până la 31 de grade.

La Moscova maxima va fi de 24 grade şi va ploua. 21 grade se aşteaptă la Kiev, unde sunt anunţate ploi cu descărcări electrice. În capitala Turciei va fi soare şi de 29 de grade.


Preluat de la: Publika.md