METEO 12 iulie 2020: Cum ne surprinde vremea și ce temperaturi vor indica termometrele

Astăzi, în ţară vremea va fi caldă, iar cerul va fi variabil. Totuşi la nord sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice. La Briceni vor fi 21 de grade, iar la Soroca se aşteaptă 23 de grade. La Bălți sunt prognozate 28 de grade, cu două grade mai mult va fi Orhei. La Tiraspol se vor înregistra 30 de grade. La Leova vor fi 31 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va fi de 32 de grade.

Astăzi, în Capitală vremea va fi caldă şi se vor înregistra 30 de grade. În următoarele zile termometrele vor arăta până la 37 de grade ziua şi între 11 şi 14 de grade Celsius noaptea. 

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt anunţate ploi. La Madrid vor fi 35 de grade, la Paris 25, iar la Berlin 21. Cu două grade mai mult vor arăta termometrele la Londra. În Capitala Italiei vremea va fi frumoasă cu 32 de grade în termometre. La Viena şi Budapesta sunt prognozate 23 de grade. La Belgrad sunt anunţate 22 de grade. La Praga se așteaptă 21 grade, iar la Varșovia cu un grad mai puţin. La București se va încălzi până la 32 de grade. La Atena sunt prognozate 33 de grade, iar la Ankara cu un grad mai mult. La Kiev nu vor fi mai mult de 30 de grade şi se aşteaptă ploi cu descărcări electrice, iar la Moscova maxima va fi  27 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md