METEO 10 noiembrie: Cum va fi vremea în țară și ce temperaturi ne așteaptă

Marţi, în cea mai mare parte a ţării cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi opt grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei, maxima va fi de 10 grade, iar la Tiraspol şi Leova, 12 grade. La Comrat şi Cahul se aşteaptă 13 grade Celsius.

În Capitală, marţi, cerul va fi variabil şi vor fi 11 grade. În următoarele zile, termometrele vor indica până la 10 grade ziua. Noaptea sunt anunţate între două şi cinci grade Celsius.

Marţi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid şi Paris vor fi 16 grade Celsius, iar la Londra, cu două grade mai puţin. La Roma se aşteaptă 21 de grade, iar la Berlin nu se vor înregistra mai mult de nouă grade.

La Praga şi Varşovia maxima va fi de şapte grade, iar la Viena de nouă grade. La Budapesta se aşteaptă 10 grade, iar la Belgrad cu un grad mai mult. La Moscova va fi cel mai frig – trei grade, iar la Kiev vor fi şapte grade. La Bucureşti sunt anunţate 12 grade, iar la Ankara vor fi 17. La Atena vor fi 20 de grade Celsius şi va ploua.


Preluat de la: Publika.md