Mesajul lui Dodon după accidentul din centrul Chișinăului generează mai multe întrebări

În noaptea de 16 spre 17 mai, în centrul Chișinăului a avut loc un accident rutier groaznic, în urma căruia au decedat două persoane, iar cîteva au fost rănite. Exprim sincere și profunde condoleanțe familiilor celor decedați!

Totodată, îndemn (fără îndemnul lui Dodon, Statul de drept nu funcționează? – n.red) Ministerul Afacerilor Interne să stabilească în regim de urgență toate circumstanțele tragediei, să identifice (fără sfatul lui Dodon, Poliția nu știe ce are de făcut?- n.red) și să atragă (fără indicațiile lui Dodon, Poliția nu știe ce are de făcut?- n.red) la răspundere persoanele vinovate de producerea accidentului.

De asemenea, solicit Guvernului, ca în regim de urgență, să înăsprească măsurile de control al respectării regulilor de circulație rutieră și în special, a regimului de viteză, deoarece depășirea vitezei (alte voci spun că principala cauză este alcoolul și corupția din R. Moldova – n. red) este cauza principală a accidentelor rutiere din Moldova.

Nu putem să ignorăm și să închidem ochii la faptul că străzile orașului se transformă în trasee de curse, iar așa-zișii „vitezomani” terorizează oamenii, în special pe timp de noapte.

Cetățenii cer acțiuni concrete de la organele de drept, iar eu, în calitate de șef al statului, intenționez să iau această situație sub control propriu (după ce a fost oleaca doctor,acum va fi oleaca Polițist Rutier? – n. red).

O altă întrebare la care nu avem răspuns: De ce agenții INP preferă să stea în tufișuri pentru a te prinde cu încălcarea, în loc să stea în locuri vizibile pentru a o PREVENI? De ce mereu vă apucați de lucru (a lua situații sub control) doar după ce mor oameni?

Audi S8 „zburând” cu 180 de km/h și cu numere bulgărești / Au UCIS 2 oameni nevinovați pentru 50 de euro? ACCIDENT înfiorător în Chișinăului, surprins de camerele video


Preluat de la: Timpul.md