Membrii PAS au semnat o declarație de retragere a susținerii Victoriei Cazacu

”Noi echipa de primar PAS din raionul Ocniț, consilierii raionali ai Consiliului raional Ocnița din cadrul fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, membrii biroului permanent ai organizației teritoriale Ocnița declarăm că corupția este cea cu care se confruntă Republica Moldova, este o amenințare în dezvoltarea țării noastre.

Cercetarea penală a fiicei deputatei din parlament din raionul Ocnițza, Victoria Cazacu pe un caz de corupție slăbește încrederea oamenilro în lupta cu corupția”, se arată în declarația semnată de membrii PAS.

Totodată aceștia spun că respectă prezumția de nevinovăție a persoanei pînă la pronunțarea unei hotărîri de judecată, ”dar asemenea cazuri subminează eforturile de a combate corupția, prejudiciază imaginea organizației teritoriale Ocnița a partidului”.

”Retragem susținerea politică acordată doamnei deputat Cazacu Victoria, cerem în mod colectiv doamnei deputat să-și dea demisia și să-și depună mandatul, pentru a nu exista suspiciuni pe perioada anchetei și pînă la pronunțarea unei decizii de judecată pe acest caz”, se arată în declarație.


Preluat de la: Noi.md