Melodia "Jerusalema" a făcut FURORI în întreaga lume. Câteva tinere au dansat pe nisipul de pe plaja din parcul Valea Morilor (VIDEO)

Melodia „Jerusalema”, produsă de artistul sud-african Master KG şi interpretată de Nomcebo Zikode, a provocat o adevărată isterie în întreaga lume. Circa 100 de angajaţi de la regia de salubritate a Sectorul 4 din Bucureşti au realizat un flashmob pe ritmul acestei piese. Participanţii, îmbrăcaţi în uniforme, au dansat cu măturile în mâini şi cu măştile pe faţă.

Aceeaşi idee a fost pusă în practică şi de pompierii din judeţele Timiş şi Olt, acum o lună. Până şi reprezentanţii unei biserici din Italia au dansat pe piesa sud-africanilor.

Iar în Venezuela, a fost organizat un flashmob chiar pe plajă.

Şi la Chişinău câteva tinere au dansat pe nisipul de pe plaja din parcul Valea Morilor.

Isteria „Jerusalema” a ajuns şi Franţa, Germania, Spania sau Canada. Piesa a fost lansată în noiembrie anul trecut. De atunci a făcut înconjurul lumii şi a adunat peste 135 de milioane de vizualizări pe Youtube şi în jur de 2 milioane de aprecieri. Jerusalema Challenge a fost comparată cu Macarena, care, la fel, a cucerit mapamondul cu ritmul dinamic.


Preluat de la: Publika.md