Media: Carol al III-lea a luat o nouă decizie din cauza cancerului 

„Regele intenționează să stabilească relații cu copiii prințului Harry și să devină parte din viața lor, potrivit unor surse din interior”, se arată în material.

Se menționează că regele simte o mare tristețe din cauza lipsei de relații cu copiii prințului Harry, Archie și Lilibet. Carol al III-lea, care din februarie urmează un tratament pentru cancer, și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că se întîlnește cu ei doar prin legătură video, după ce doar de cîteva ori s-a întîlnit cu Archie, în vîrstă de cinci ani, și o dată – cu Lilibet, în vîrstă de doi ani.

Decizia sa de a crește numărul de întîlniri cu copiii a venit după ce s-a dezvăluit că i-a trimis lui Lily un „cadou și o felicitare din suflet” cu ocazia recentei sale aniversări, potrivit articolului. Surse apropiate familiei regale, în vîrstă de 75 de ani, spun că acesta dorește să se concentreze mai mult ca oricînd pe familie și pe responsabilitățile sale și să recupereze timpul pierdut după ce a fost nevoit să își reducă activitățile din cauza diagnosticului său.


Preluat de la: Noi.md