Meci nebun în prima divizie a campionatului portughez de fotbal. Benfica a fost învinsă de CD Santa Clara

Meci nebun în prima divizie a campionatului portughez de fotbal. Benfica Lisabona a fost învinsă acasă, pe Estadio da Lauz, de Santa Clara, scor 3-4, și și-a compromis în mod serios șansele la cucerirea titlului.

Oaspeții au marcat pe finalul primei reprize, prin Anderson de Carvalho, dar. Benfica a egalat rapid după reluare, în minutul 50, prin Rafael Silva. Santa Clara a revenit în avantaj prin golul lui Saidu Zanusi, însă apoi a ieșit în avanscenă Carlos Vinicius. Atacantul gazdelor, intrat pe teren la pauză, a înscris de două ori într-un interval de doar două minute.

La 3:2 pentru gazde Santa Clara a obținut un penalty în minutul 81, transformat de Crysan, iar în al 5-lea minut de prelungiri, Ze Manuel a dat lovitura de teatru, marcând golul victoriei formației din Insulele Azore.

Benfica Lisabona este acum la ”-3” puncte față de liderul FC Porto, care tot aseară a câștigat fără drept de apel Derby-ul orașului, cu Boavista, scor 4-0. Deși la pauză escorul era alb, 0-0, ”alb-albaștrii” au avut o repriză secundă remarcabilă . Moussa Marega a înscris două goluri, iar Alex Telles și Sergio Oliveira au marcat și ei câte o dată.

În actuala ediție de campionat au mai rămas două etape de disputat, și, cum în meciurile directe cu Benfica are avantaj, o singură victorie îi asigură lui FC Porto titlul de campioană a Portigaliei.


Preluat de la: Publika.md