Mărturisirile EMOŢIONANTE ale mamei BEBELUŞULUI ABANDONAT într-o podgorie din Nisporeni (VIDEO)

Nu ştie ce a determinat-o să-şi arunce propriul copil în mărăcini. Asta povesteşte mama bebeluşului găsit într-o viţă de vie din raionul Nisporeni. Astăzi, femeia împreună cu pruncul său au fost aduşi acasă.

Într-un reportaj realizat de Curierul de Hînceşti, mama bebeluşului spune că îşi regretă gestul şi nu îşi poate explica ce a făcut-o să recurgă la această faptă. Cu lacrimi în ochi, femeia spune că realizează faptul că din această cauză riscă să-şi piardă bebeluşul de doar câteva săptămâni, dar şi ceilalţi patru minori.

Totodată, ea a povestit cum a decurs naşterea.

„Eram la legat la vie şi m-au luat durerile, ameţeam şi mă durea capul. Eu am spus că vreau să plec acasă pentru că mă simt rău. Când a venit omul la care lucram, i-am spus să mă ducă acasă pentru că îmi este rău. El a spus să-l aştept aici. Angajatorul a dus alţi lucrători pe o altă podgorie, iar când s-a întors eu deja născusem. M-a luat în maşină şi m-a dus. Tot drumul mă întreba: Ţi-e rău. Da. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Am născut singură. „, a povestit femeia.

Întrebată dacă şi-a aruncat bebeluşul în acel tufiş, femeia a spus că l-a pus acolo, dar nu l-a aruncat.

Îndurerată, mama a comunicat că singura ei dorinţă este ca toţi copiii să fie lângă ea.

„Tot depinde deja de mamă, tată şi de bunei. Totul e în sprijinul şi voia voastă. Copilaşul rămâne cu dumneavoastră, de aceea eu vă rog foarte mult să acordaţi sprijin şi ajutor. Dumneavoastră o să fiţi vizitaţi, permanent, 24 din 24. Riscul este mare. „, a mai adăugat primarul comunei Mireşti, Victor Sinogaci.

În urma acestui caz, ceilalți patru copii ai soţilor, două fete și doi băieți, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, vor rămâne în continuare plasați într-o familie de asistenţi parentali, la fel, până la decizia instanţei.

La decizia administraţiei publice locale, familia va fi monitorizată timp de 45 de zile. Totodată, se vor căuta soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai pentru această familie. Actualmente cei şapte membri ai familiei locuiesc într-o casă veche.

Oamenii legii au intentat o acţiune penală pe marginea acestui caz. Mama bebeluşului este chemată printr-o citaţie ca să-şi recunoască vina.

PUBLIKA.MD aminteşte că femeia de 31 de ani şi-a abandonat copilul în via din Cristeşti, raionul Nisporeni, imediat după naştere. După ce e a stat câteva ore bune în bătaia soarelui, aruncat în mărăcini, micuţul a fost descoperit de un cuplu care lucra în câmp.


Preluat de la: Publika.md