Maia Sandu: „Niciodată nu am avut încredere în Usatîi și niciodată nu voi avea încredere în el”

 

Liderul PAS, Maia Sandu, a reiterat din nou că nu putem avea încredere în cuvintele ei. Dacă anterior ea a pledat categoric împotriva discuției cu liderul formațiunii "Partidul Nostru" Renato Usatîi, declarînd că niciodată nu a avut încredere în Renato Usatîi și niciodată nu va avea încredere în el, acum ea îi propune lui, precum și altor cîțiva participanți la cursa electorală, să se unească împotriva lui Igor Dodon.

"Niciodată nu am avut încredere în Renato Usatîi. N-am avut încredere, n-am încredere și n-o să am încredere în el niciodată. Noi categoric nu putem crea alianțe sau să cooperăm", a spus Maia Sandu în trecut.

Acum, Maia Sandu a expediat scrisori către cinci oponenți, participanți la cursa prezidențială, în care le-a propus să renunțe la dezbaterile politice și la orice atacuri la adresa celuilalt și să se concentreze asupra criticii la adresa actualului președinte Igor Dodon. Mesajul lui Sandu a fost primit de Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Renato Usatîi, Tudor Deliu și Dorin Chirtoacă.

Liderul PAS le-a propus tuturor să se întîlnească și să discute planul general de acțiuni împotriva șefului statului, Igor Dodon. Îndemnul liderei PAS nu l-a prea afectat pe Igor Dodon. Secretarul său de presă, Ludmila Muntean, a declarat pentru Publika TV că pe el nu-l sperie posibila alianță a tuturor candidaților împotriva sa. "Este interesant să vedem dacă doamna Sandu va putea crea o astfel de coaliție. Înainte ea nu avea suficiente capacități. Dar, în orice caz, le dorim tuturor concurenților succes. Noi îi vom învinge și pe fiecare în parte, și pe toți împreună", se spune în mesajul trimis de Igor Dodon.  


Preluat de la: Timpul.md