Maestrul Nicoale Botgros a fost transferat de la Terapie Intensivă: "Am urlat ca un câine săptămânile astea"

Maestrul Nicolae Botrgos se simte mai bine și a fost transferat ieri, de la Terapie Intensivă. Acesta a stat o lună în această secție de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Deși dirijorul Orchestrei Naționale „Lăutarii” este acum foarte slăbit în urma complicațiilor acestui virus nemilos, jurnalista Rodica Ciorănică l-a intervievat, iar maestrul, în șoaptă, a declarat că după această experiență a înțeles cât de mult îl iubește Dumnezeu.

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine?? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni. De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…”

Jurnalista  a adăugat în postarea sa de pe Facebook că Nicolae Botgros abia de vorbeste, în șoaptă. Dar bucuria că poate șopti, în sfârșit, și că a revenit într-un salon de spital plin de căldură și lumină, după aproape o lună de terapie intensiva, este de nedescris!

Amintim că Nicolae Botgros a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, iar în data de 26 octombrie acesta fost transferat în secția reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău, în urma complicațiilor apărute.

Tratamentul lui Nicolae Botgros a fost coordonat cu spitalul Universitar din Paris.

 


Preluat de la: Publika.md