Madonna, la cei 62 de ani. Imagini incendiare de la petrecerea de zi de naștere a artistei

Madonna a împlinit zilele trecute 62 de ani și a sărbătorit în Jamaica, alături de iubitul ei de 27 de ani, Ahlamalik Williams. Vedeta a fost criticată de fani pentru că nu a respectat regulile de distanțare în timpul petrecerii și nu a purtat mască de protecție, potrivit DailyMail, citat de libertatea.ro.

Pe 16 august, Madonna a împlinit 62 de ani și a ales să-și sărbătorească ziua de naștere în Jamaica. La eveniment au participat mai mulți invitați, iar muzica și dansul nu au lipsit, după cum se poate vedea din imaginile publicate de vedetă pe conturile sale de Instagram și Twitter. În imagini, Madonna este văzută sărutându-şi iubitul şi petrecând alături de copiii săi: Lola, 23 de ani; Mercy, 14 ani; gemenele Stella şi Esther de 7 ani, cărora li s-a alăturat şi David Banda, în vârstă de 14 ani. Singurul care a lipsit a fost fiul ei Rocco Ritchie, care pe 11 august a împlinit 20 de ani, potrivit DailyMail.

Îmbrăcată într-o rochie ajustată de corp cu motive tropicale şi cu gesturi tandre la adresa tânărului său iubit, Madonna a dansat destul de reţinut – se recuperează după o leziune la genunchi – pe ritmurile muzicii jamaicane cu care şi-a delectat invitaţii.

Imaginile au stârnit polemică pe reţelele de socializare, pentru că niciunul dintre cei prezenţi nu purta mască şi nici nu a fost respectată distanţarea fizică. Potrivit media locală, invitaţii au fost găzduiţi la hotelul Round Hill and Villas din Montego, un centru turistic situat pe coasta de nord a insulei.

Insula a înregistrat în total 1.146 de cazuri de COVID şi 14 decese provocate de noul coronavirus, iar în ultimele 24 de ore au fost raportate 17 noi infectări. Madonna a mărturisit în luna mai că a suferit de COVID-19 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, de aceea i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus.

Madonna a făcut aceste dezvăluiri într-o postare pe Instagram, în care a informat că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva noului coronavirus.


Preluat de la: Publika.md