Madonna, amendată în Rusia cu un milion de euro

Regina muzicii pop, Madonna, se laudă pe reţelele sociale că ar fi fost amendată cu un milion de euro pentru că în timpul unui concert de acum opt ani, susţinut în oraşul rus Sankt Petersburg, a ţinut un discurs pentru promovarea drepturilor comunităţii LGBT. Vedeta mai precizează că aşa şi nu a plătit impresionanta sumă.

„Sunt aici să vă spun că întreaga comunitate gay de aici şi din restul lumii au aceleaşi drepturi şi că trebuie trataţi cu demnitate, cu respect, cu toleranţă, compasiune şi dragoste.”

De cealaltă parte însă, serviciul de presă al Judecătoriei din Sankt Petersburg precizează că interpretei americane nu i s-a aplicat nicio amendă. În 2012, cu câteva luni înainte de acel concert, deputaţii ruşi au interzis prin lege paradele LGBT. Madonna sprijină homosexualii încă de la începutul carierei sale, iar anul trecut chiar a primit titlul GLAAD Advocate for Change Award pentru asta. În luna martie, vedeta a dezvăluit că a suferit de COVID-19, când s-a aflat la Paris pentru a-şi promova albumul „Madame X”.


Preluat de la: Publika.md