Locuința unui criminal în serie din filmul ”Tăcerea mieilor”, scoasă la vânzare (VIDEO)

Casa folosită pentru filmările la „Tăcerea mieilor” (1991), în care trăia unul dintre criminalii în serie, a fost scoasă la vânzare, scrie news.ro.

În film, aici trăia Buffalo Bill, personajul care încerca să o oprească pe Jodie Foster, agent FBI.

Proprietatea este situată în oraşul Perryopolis, la o oră de Pittsburgh, în statul Pennsylvanie. Patru camere, o baie şi un teren mare, sunt de vânzare pentru 269.500 de dolari (aproape 230.000 de euro). Potrivit Deadline, casa a rămas aproape neschimbată de la filmările thrillerului.

„Tăcerea mieilor”, de Jonathan Demme, spune povestea agentului FBI Clarice Starling care se asociază cu Hannibal Lecter (interpretat de Anthony Hopkins) cu scopul de a-l găsi pe Buffolo Bill (Ted Levine în film), care asasinează tinere. Acest personaj nu a existat în realitate, dar a fost inspirat de mai mulţi criminali în serie, precum Ted Bundy şi Ed Kemper.

În anul 1992, filmul a câştigat şapte premii Oscar, printre care la categoriile „cel mai bun film”, cel mai bun actor” pentru Anthony Hopkins, „cea mai bună actriţă” Jodie Foster şi „cel mai bun regizor” pentru Jonathan Demme.


Preluat de la: Publika.md