Lionel Messi nu s-a prezentat la testul COVID-19

Lionel Messi este tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona. Starul argentinian era programat pentru testul COVID-19, dar nu s-a prezentat.

Potrivit jurnalistului brazilian Marcelo Bechler, cel care a anunţat că Messi vrea să plece de la FC Barcelona, sud-americanul a transmis oficialilor de pe Camp Nou un comunicat că nu mai este jucătorul clubului catalan din punctul lui de vedere, astfel că nu are de ce să fie prezent.

Fotbalistul se bazează pe clauza de reziliere unilaterală a contractului, pe care şi-a trecut-o în acordul semnat cu clubul spaniol în 2017.

Deşi s-a spus că aceasta a expirat în iunie, se pare că, datorită prelungirii sezonului din cauza COVID-19, aceasta este încă valabilă şi Messi a activat-o. Potrivit presei spaniole, jucătorul poate pleca liber, iar clauza de 700 de milioane de euro nu există în ultimul an de contract al argentinianului.

Messi a început fotbalul, la clubul FC Grandoli, din orașul său natal, Rosario. În 1995, Lionel a semnat cu primul club important din cariera sa, Newell’s Old Boys, unde a continuat să progreseze și, după cinci ani, a fost transferat de Barcelona.

Până în prezent argentinianul a jucat 731 de partide și a marcat 634 de goluri în toate competițiile în tricoul grupării blaugrana.


Preluat de la: Publika.md