La Liga va da Real Madrid în judecată pentru felul în care își asigură arbitraj favorabil

Postul de televiziune al clubului are obiceiul de a difuza compilaţii cu greşelile comise de arbitrii care se ocupă de următorul meci al echipei, însoţite de comentarii care să evidenţieze deciziile contrare.

Postul de televiziune afirmase, de asemenea, că „cele 600 de meciuri ale lui Xavi cu Barça sînt suspecte”, cu referire la afacerea Negreira, acuzînd oarecum clubul blaugrana de corupţie.

„Nu avem dreptul să depunem o plîngere”, a declarat Tebas marţi, potrivit Marca. „Vom acţiona în justiţie pentru că noi credem, aşa cum am spus, că problema Real Madrid TV este o problemă… Comentatorii Real Madrid TV au spus-o chiar ei după meciul cu Almeria: „Asta am vrut”. Nu este o chestiune de libertate de exprimare în sport, este împotriva ordinii sportive”.

„Este bine să critici, este bine să spui uneori că lucrurile nu merg bine, dar hărţuirea constantă, în fiecare săptămînă, superioritatea, „o vom face cînd vrem noi”, pentru că ăsta este mesajul pe care îl transmit…”, a adăugat el.

„Cînd mă gîndesc că Real Madrid, şi eu sînt madridist, a fost un club de domni, nu poate fi argumentul lor constant”.

În cele din urmă, el recunoaşte că nu a studiat problema unei sancţiuni împotriva clubului, în afară de această acţiune în justiţie.


Preluat de la: Noi.md