La Călărași, mai mulți copii se vor bucura de o infrastructură îmbunătățită

În orașul Călărași, a fost implementat cu succes un proiect destinat îmbunătățirii condițiilor pentru practicarea sportului de către copii.

Proiectul include amenaharea unui teren de minifotbal, a unui de volei și a unui teren multifuncțional. De această infrastructură sportivă modernă beneficiază acum în jur de 1300 de copii, care învață la cele trei instituții de învățămînt din orașul Călărași, precum și elevii din localitățile raionului, care vin aici pentru a participa la diverse competiții sportive.

De asemenea, și adulții din Călărași pot folosi aceste facilități pentru a practica sporturile preferate.

Primarul localității, Victor Ambroci, „un asemenea Complex Sportiv a fost doar un vis pînă nu demult pentru localitate”.

„Acum, sîntem foarte bucuroși că am reușit să ducem la bun sfîrșit acest proiect de mult timp așteptat de copiii noștri, care jucau fotbal pe un teren distrus și fără condiții”.

Valoarea totală a investiției este de peste 6, 1 milioane de lei, bani oferiți de Guvernul Republicii Moldova, prin Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, dar și din contribuția comunității.

Proiectul a fost realizat în cadrul Programului Național „Satul European”.


Preluat de la: Noi.md