Jucăria anului în Spania: un coronavirus din pluș

Un magazin de jucării din Spania a dorit să ofere copiilor un cadou special în preajma sărbătorii Regilor Magi, aşteptaţi în noaptea de 5 spre 6 ianuarie. Coronavirusul din pluş poate fi cumpărat în trei mărimi diferite din magazinul La Liada situat pe o stradă din centrul oraşului La Coruna.

Oamenii s-au arătat amuzaţi de această ofertă, mai ales cei care lucrează în diferite ramuri ale ştiinţei, medicină sau biologie”, a declarat proprietara magazinului, Lia Gimeno.

Numărul cazurilor de COVID-19 în întreaga lume a ajuns la 85 de milioane, potrivit Universităţii John Hopkins, iar bilanţul deceselor a depăşit 1,8 milioane de victime. Spania se apropie de 2 milioane de contagieri şi a depăşit 51.800 de decese, conform datelor oficiale.

Jucăria anului în Spania, un coronavirus din pluș. Rotund și cu spini din pluș, coronavirusul este expus pe rafturi în trei mărimi diferite. Preferatul este cel mai mare, cu o dimensiune similară unei mingi de fotbal. Acesta poate fi cumpărat şi în mărime medie, sau mică, ce poată fi ataşată la un breloc. Pe lângă coronavirusul din pluş, magazinul propune şi jocul de cărţi „Virus”, ce constă în infectarea organelor adversarului, sau păpuşile purtând măşti sanitare.

„Unii se arată amuzaţi, în timp ce alţii consideră că nu este deloc distractivă această idee”, spune patroana magazinului, care speră totuşi ca jucăria să se vândă la fel de bine şi de sărbătoarea Regilor Magi.

 


Preluat de la: Publika.md