Jeff Bezos, ameninţat cu ghilotina. Un grup de protestatari cere salarii mai mari pentru angajații unei companii (VIDEO)

Mai mulți protestatari care s-au strâns la reședința din Washington a lui Jeff Bezos pentru a cere salarii mai mari pentru angajații companiei Amazon au construit o ghilotină în faţa casei miliardarului, scrie digi24.ro.

Grupul de protestatari, condus de Chris Smalls, un angajat concediat de la Amazon, a cerut un salariu minim de 30 de dolari pe oră pentru angajaţi, dublu față de venitul actual, scrie Mediafax. De altfel, Small a fost concediat de la Amazon tot în urma unui protest.

Ei nu au venit la protest doar cu lozinci și megafoane, ci și cu o ghilotină pe care au asamblat-o în fața casei miliardarului. Grupul a ameninţat că va continua protestul la toate sediile Amazon din Statele Unite.

Protestul a avut loc în ziua în care Jeff Bezos a devenit primul om din lume a cărui avere a depășit pragul de 200 de miliarde de dolari.

Experții spun că averea fondatorului Amazon ar fi fost și mai mare dacă anul trecut nu ar fi trecut prin cel mai scump divorț din istorie. Fosta sa soție a primit 25% din acțiunile companiei, care valorează acum 63 de miliarde de dolari.

CITEȘTE ȘI: Jeff Bezos, primul om care ajunge la o avere de peste 200 de miliarde de dolari


Preluat de la: Publika.md