Jaf la o bancă din București. Momentul în care o angajată citește biletul atacatorului și scoate banii din casă (VIDEO)

Un bărbat a jefuit astăzi dimineață o sucursală bancară din București, România, situată chiar în fața sediului Poliției Române, scrie digi24.ro.

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui bilet pe care a scris: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar… dacă te conformezi ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greșit te tai.”

Potrivit Poliției din București, marți, în jurul orei 10:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit să fure 10.000 de lei. Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. La acel moment, în agenție se aflau doar angajați. Nicio persoană nu a fost rănită”, susțin polițiștii.

Totodată, sursa citată menționează că camerele de supraveghere din banca jefuită au surprins fidel filmul evenimentelor. Pe imagini se vede clar cum hoțul îi înmânează angajatei biletul de amenințare, iar apoi aceasta scoate banii din casă și îi împinge spre el.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția din București în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului.


Preluat de la: Publika.md