Ion Chicu a anunţat că cineva a creat un profil fals pe Facebook cu numele său. Mai mulți cetățeni au primit mesaje de la el (FOTO)

Premierul Ion Chicu a anunţat public că cineva a creat un profil fals pe Facebook cu numele său. Despre asta prim-ministrul a scris pe aceeași rețea de socializare. Chicu solicită cetățenilor să ignore mesajele transmise de pe acest cont.

Profilul fals are numele și fotografia premierului. Ion Chicu a plasat și o imagine cu acest cont fals, din care se vede cum persoana care se dă drept prim-ministru încearcă să pornească o conversație.

Contul impostorului a fost demascat de Chicu, după ce a fost sesizat de cetățeni, care i-au scris că primesc mesaje de la el.

În postarea sa, Ion Chicu le mulțumește celor care au ignorat asemenea ”răvașe”, știind bine că el nu ”tutu-iește” în corespondență. Premierul a mai adăugat că nu folosește de ceva timp messenger-ul respectiv.

Șeful Executivului crede că acest profil fals a fost creat în străinătate, posibil într-o ”circumscripție electorală” de peste ocean, lăsând să se înțeleagă că știe despre cine este vorba, însă nu a oferit mai multe detalii.

Șeful Cabinetului de miniștri nu a spus dacă a făcut un denunţ la poliţie.


Preluat de la: Publika.md