INSP, despre cazul președintelui raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, care ar fi fost surprins beat la volanul mașinii de serviciu

Inspectoratul Național de Securitate Publică a venit cu o reacție cu referire la cazul președintelui raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, care ar fi urcat ieri beat la volanul mașinii de serviciu. Potrivit șefului INSP, Alexei Grosu, într-adevăr a fost efectuată o solicitare la inspectoratul teritorial, însă cazul nu a fost înregistrat întrucât, în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, nu mai era prezent nimeni.

”Nu a fost înregistrat așa caz. A fost solicitare la Inspectoratul teritorial la 18:25. Polițiștii ajunși la fața locului, nu era prezent nimeni. Inspectoratul nu mai are nevoie să se autosesizeze pentru că este materialul video.”

Totodată, șeful INSP a mai menționat că persoana care a efectuat chemarea va fi audiată de către oamenii legii.

”Va fi audiată persoana care a efectuat chemarea. Inspectoratul de Poliție teritorial va investiga cazul. Deocamdată nu putem afirma dacă era persoana vizată în stare de ebrietate. Circumstanțele se stabilesc”, a adăugat șeful INSP, Alexei Grosu.

Amintim că președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi urcat beat la volan. Cel puțin asta susțin jurnaliștii NordNews, care l-au surprins pe funcționar. Alesul poporului a negat cu vehemență că ar fi consumat băuturi alcoolice înainte să se așeze la volan, deși jurnaliștii au simțit un puternic miros de alcool în caroseria mașinii.

CITEȘTE ȘI: Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, ar fi fost surprins beat la volanul mașinii de serviciu (VIDEO) 


Preluat de la: Publika.md