Înnorat și cu șanse de ploaie: Câte grade vor fi astăzi în Modova

Ziua de astăzi va aduce temperaturi care variază între un minim de -0.4 grade Celsius în timpul nopții și un maxim de 6.3 grade Celsius după-amiaza. În timp ce soarele răsare la ora 7:27, temperaturile vor începe să crească treptat, atingând 1.5 grade Celsius în jurul orei 10:00, cu cer predominant acoperit.

Pe parcursul zilei, condițiile meteorologice vor rămâne constante, cu cerul acoperit și o ușoară creștere a temperaturii. Spre seară, la apusul soarelui la ora 17:08, se așteaptă o ușoară creștere a probabilității de precipitații, însă cantitățile de ploaie vor fi minime.

Mâine, temperaturile vor marca o creștere, cu maxime care vor atinge 10.0 grade Celsius, mai cald decât astăzi, și minime de 6.2 grade Celsius. Se preconizează intervale de timp cu ploaie ușoară, având o probabilitate maximă de precipitații de 32%. Condițiile meteo ar putea afecta vizibilitatea pe drumuri, recomandându-se prudență sporită în trafic.

Poimâine, se așteaptă o continuare a tendinței de încălzire, cu temperaturi maxime care vor ajunge la 13.6 grade Celsius, semnificativ mai ridicate decât în ziua precedentă, și minime de 4.9 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va crește, atingând un maxim de 39%, cu până la 9 ore de ploaie ușoară pe parcursul zilei. Conducătorii auto sunt sfătuiți să fie atenți la condițiile meteo variabile, care pot influența condițiile de drum.


Preluat de la: Unimedia.info