Incredibil, dar adevărat: O clasă de absolvenți a unei școli s-a ales cu 23 de perechi de gemeni 

Potrivit oficialilor locali, acesta este cu greu cel mai mare număr de gemeni care au absolvit o singură instituție de învățămînt din statul lor, scrie The Boston Globe.

„De obicei, avem între cinci și zece perechi de acești copii, dar 23 … Asta înseamnă o zecime din totalul celor 454 de elevi ai școlii. Ne distrăm foarte mult aici”, a declarat Tamatha Bibbo, care este directorul școlii de 10 ani.

Ea a spus că elevii cu aspect similar nu au provocat prea multă confuzie în clasă, deoarece nu toți sînt identici. „Cal a avut șase perechi de astfel de copii în aceeași clasă. A fost foarte amuzant doar să te uiți în jur și să vezi atît de mulți gemeni într-un singur loc”, spune Owen.

Surorile Michelle și Nicole Stifman spun că una dintre distracțiile lor preferate în viață este să glumească cu prietenii și profesorii.

„De exemplu, de Ziua Rîsului, schimbăm clasele și credem că funcționează”, mărturisește Michelle. „Îmi place că e ca și cum am fi o singură persoană. Avem o mulțime de interese comune și nu ne plictisim niciodată cînd sîntem împreună”, adaugă Nicole.

Părinții copiilor unici au verificat la Cartea Recordurilor Guinness. Se pare că recordul actual pentru numărul de perechi de gemeni dintr-o clasă este de aproximativ 40, dar rezultatul acestei școli este, de asemenea, impresionant. Apropo, potrivit Centrului Național de Statistică în domeniul Sănătății din SUA, gemenii reprezintă aproximativ 3% din nou-născuții din această țară.


Preluat de la: Noi.md