Incident șocant la Vladivostok. O plită de beton s-a prăbușit pe acoperișul unui automobil (VIDEO)

O plită de beton s-a prăbușit de pe acoperișul unui bloc de locuit cu 9 etaje direct pe un autoturism. Proprietarul acestuia a scăpat ca prin minune, reușind să se ferească. Incidentul s-a produs în orașul rus Vladivostok, unde vremea s-a dezlănțuit.

Potriit presei ruse, poliția urmează să scoată plita de beton de pe automobil. De menționat, că nu este unicul automobil, care a avut de suferit din cauza stihiei. Pe imaginile video, care au apărut azi pe Internet pot fi văzute mai multe autoturisme, distruse de stâlpii de electricitate sau copaci.

În Vladivostok a fost anunțată stare de alertă în legătură cu furtuna puternică și precipitațiile cu gheață. Dis-de-dimineață oamenii au început să posteze video cu copaci prăbușiți și linii de tensiune înaltă rupte.

POtrivit informațiilor oficiale, în 10 raioane din oraș a fost perturbată alimentarea cu energie electrică, iar 30 de mii de oameni au rămas fără lumină. A avut de suferit și telefonia mobilă, parțial a fost blocată circulația transportului auto, nu mai circulă bac-urile, tramvaiurile și întârzie avioanele. Avertizarea meteorologilor în legătură cu furtuna puternică va fi valabilă în Primorie azi și mâine.


Preluat de la: Publika.md