Incident major în Birmingham: Mai multe persoane au fost înjunghiate

Incident violent în Regatul Unit al Marii Britanii! Autoritățile britanice au anunțat că mai multe persoane au fost înjunghiate în noaptea de sâmbătă spre duminică la Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Anglia, transmite agenția de știri AFP, citat de b1.ro.

Conform informațiilor furnizate de presă străină, poliţia a catalogat înjunghierile drept un ”incident major” şi nu a putut preciza momentan numărul persoanelor rănite şi nici cât de gravă este starea lor de sănătate.

Într-un comunicat de presă, poliţia a indicat că a primit un apel în jurul orei locale 00:30 (23:30 GMT) cu privire la înjunghierea unei persoane în centrul oraşului Birmingham (centrul Angliei), iar ulterior a fost anunţată că fapte similare au mai avut loc la scurt timp de la primul apel.

”Avem cunoştinţă de faptul că sunt rănite câteva persoane, dar în acest moment nu suntem în situaţia de a preciza câte sau care este starea lor. Se lucrează pentru a se stabili ce s-a întâmplat şi ar putea dura ceva timp până când vom putea confirma ceva. În această fază nu ar fi potrivit să speculăm în privinţa cauzelor incidentului”, a se arată în comunicatul transmis de poliţia din West Midlands.

”Suntem siguri că sunt mai multe persoane rănite, însă în acest moment nu suntem în măsură să spunem câte sunt sau cât de grava este starea lor. Cu toate acestea, toate serviciile de urgență lucrează împreună la fața locului și se asigură că cei răniți primesc îngrijiri medicale”, au transmis autoritățile.

De asemenea, organele de poliție au mai precizat că s-au organizat filtre rutiere pentru a-i găsi pe atacatori.

Mai mult decât atât, numărul forțelor de ordine din oraș a fost suplimentat.

Oamenii sunt sfătuiți să rămână departe de locul agresiunilor și să fie vigilenți.


Preluat de la: Publika.md