Încă un accident Boeing: Avionul cu pasageri s-a întors la Aeroportul de unde a plecat după 9 ore

Despre aceasta scrie publicația Metro.

Aeronava Boeing 787-9 Dreamliner a decolat de pe aeroportul Heathrow luni, 10 iunie, la ora 9:27 (ora Regatului Unit) și a aterizat acolo marți, 11 iunie, la ora 6:54, după ce a parcurs 7.779 km în nouă ore și 27 de minute. Prin comparație, un zbor de la Londra la Houston durează de obicei cu doar 30-40 de minute mai mult.

Compania aeriană a luat probabil decizia de a se întoarce în Marea Britanie pentru că acolo se află toate echipamentele de reparații și tehnicienii necesari pentru a remedia rapid deficiențele. „Zborul s-a întors pe aeroportul din Londra din cauza unei probleme tehnice minore. Aeronava a aterizat în siguranță. Pasagerii au părăsit cabina în mod normal. Ne cerem scuze clienților noștri pentru întreruperea călătoriei lor”, a declarat un purtător de cuvânt al British Airways.

Presa locală a relatat ulterior că avionul a fost întors din drum din cauza unei probleme la motor, dar defecțiunea nu a fost suficient de gravă pentru a necesita o aterizare de urgență. Toți pasagerii au fost reprogramați pe alte zboruri către Houston, li s-a oferit cazare la hotel și au fost informați despre posibilitatea rambursării cheltuielilor suplimentare.


Preluat de la: Noi.md